Boekhandel Douwes Den Haag

Wat & Hoe Reisgids

Lissabon

Lissabon

Wat & Hoe Stad & Streek

Lissabon

Wat & Hoe Reisgids

Lissabon

Lissabon

Wat & Hoe Reisgids: Lissabon

 

Wat & Hoe Stad & Streek Lissabon, een complete reisgids, met Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten, verrassende wandelingen en veel tips voor een leuk café, bar of restaurant.Niet leverbaar

€ 17,50

Niet leverbaar


Beschrijving Wat & Hoe Reisgids: Lissabon

Wat & Hoe Stad & Streek Lissabon bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Lissabon is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven.


Wie aan Lissabon denkt, denkt aan smalle steile straatjes, waar de oude grandeur om iedere straathoek ligt te wachten. Maar Lissabon heeft meer: de oude haven is een hip uitgaansgebied geworden, vele nieuwe eettentjes en winkels openen hun deuren en het culturele leven bloeit als nooit tevoren.


Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.


ISBN
9789021573953
Pagina's
240
Verschenen
Serie
Wat & Hoe Reisgids
NUR
512
Druk
6
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Reisgidsen Europa