Boekhandel Douwes Den Haag

Wat & Hoe taalgids

Hebreeuws

Taalgids

Wat & Hoe taalgids

Hebreeuws

Wat & Hoe taalgids

Hebreeuws

Taalgids

Wat & Hoe taalgids: Hebreeuws

 

Wat & Hoe Taalgids Hebreeuws is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen, een overzichtelijke woordenlijst en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 9,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Wat & Hoe taalgids: Hebreeuws

Wat & Hoe Taalgids Hebreeuws is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4000 woorden en handige zinnen en duidelijke aanwijzingen voor uitspraak kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Een gesprekje aanknopen? Met Wat & Hoe Taalgids Hebreeuws lukt het allemaal.


De gids bevat overzichtelijke woordenlijsten, praktische tekeningen en met de beknopte grammatica krijg je de taal onder de knie. De Wat & Hoe Taalgidsen zijn al meer dan 75 jaar verkrijgbaar en staan bekend om hun kwaliteit en volledigheid. De Taalgidsen zijn samengesteld in samenwerking met Van Dale.


Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Taalgids is een onmisbare hulp voor wie een taal probeert te begrijpen en te gebruiken.


ISBN
9789021578200
Pagina's
240
Verschenen
Serie
Wat & Hoe taalgids
NUR
507
Druk
22
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers