Boekhandel Douwes Den Haag

Voeding & Immuunsysteem

Marjolein Dubbers

Voeding & Immuunsysteem

Voeding & Immuunsysteem

Voeding & Immuunsysteem

 

In ‘Voeding & Immuunsysteem’ geeft Marjolein Dubbers inzicht in de voedingsmiddelen die helpen om het immuunsysteem gezond en sterk te houden. Het immuunsysteem beschermt tegen virussen en bacteriën.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 15,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Voeding & Immuunsysteem

In ‘Voeding & Immuunsysteem’ geeft bestsellerauteur Marjolein Dubbers inzicht in de voedingsmiddelen die helpen om het immuunsysteem gezond en sterk te houden.Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme dat ons beschermt tegen indringers zoals virussen en bacteriën. Een optimaal werkend immuunsysteem is dus belangrijk voor onze gezondheid. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat bepaalde stoffen in onze voeding een positieve invloed hebben op de werking van het immuunsysteem.Welke voedingsmiddelen helpen om het immuunsysteem gezond en sterk te houden? Lees het in ‘Voeding & Immuunsysteem’, het tweede deel van de serie ‘Energieke vrouwen’ van Marjolein Dubbers. Inclusief aantrekkelijke recepten. Het eerste deel van de serie is ‘Voeding & Hormonen’.# In totaal 80.000 boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen# Met haar 3 eerste boeken binnengekomen in de top 3 van De Bestseller 60 (bestverkopende boeken van die week)Marjolein Dubbers is food- en lifestylecoach. Zij heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Deze site is met meer dan 3,5 miljoen bezoekers per jaar het grootste platform in Nederland voor vrouwen op zoek naar vitaliteit en gezondheid.


ISBN
9789021578224
Pagina's
160
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Gezondheid en geneeskunde