Boekhandel Douwes Den Haag

Fluitend door het leven

Hoe vogels spotten je weer in evenwicht brengt

Lucid Lucidlucid & Joris De Raedt & Agnes Wené

Fluitend door het leven

Fluitend door het leven

Hoe vogels spotten je weer in evenwicht brengt

Fluitend door het leven

 

In dit boek neemt Agnes Wené je mee in de magische wereld van vogelspotten en vertelt ze hoe een winterkoninkje haar na een burn-out weer tot leven bracht. De tijd dat vogelkijkers vooral oudere mannen waren die met rust gelaten wilden worden, ligt ver achter ons.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Fluitend door het leven

In dit boek neemt Agnes Wené je mee in de magische wereld van vogelspotten en vertelt ze hoe een winterkoninkje haar na een burn-out weer tot leven bracht.

De tijd dat vogelkijkers vooral oudere mannen waren die met rust gelaten wilden worden, ligt ver achter ons. Tegenwoordig ontmoet je echte hipsters in de velden en mag je met trots verkondigen dat vogels spotten je nieuwe hobby is. Maar hoe begin je eraan? Dit is geen vogelgids, maar een boek voor beginners met goesting om de natuur in te trekken en naar vogels te kijken, los van kennis of ervaring. Het is een ‘start to’ en je krijgt antwoord op vragen als:
— wat heb je nodig?
— waar en wanneer kun je vogels zien?
— hoe kun je ze het best observeren en determineren?

Het is ook meer dan dat. Fluitend door het leven gaat over wat vogels kijken met je doet, wat je van de vogels en de natuur kunt leren. Hoe je de filters die je blik vertroebelen weghaalt. Want door verbinding te maken met de natuur, maak je ook opnieuw verbinding met jezelf.

Een boek voor iedereen die het gevoel heeft geleefd te worden, voor wie snakt naar rust, tegen iets aanloopt, op de rand van een burn-out staat, of er al middenin zit. Vooral is het een uitnodiging om te genieten van de schoonheid van de natuur, de pracht van de vogels en de kracht van verwondering.


ISBN
9789022336441
Pagina's
192
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Manteau

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren