Boekhandel Douwes Den Haag

Op zoek naar de ware

Op zoek naar geluk

Jennifer Probst

Op zoek naar geluk

Op zoek naar de ware

Op zoek naar geluk

Op zoek naar de ware: Op zoek naar geluk

 

Genevieve MacKenzie heeft haar leven volledig onder controle. Ze heeft alles wat haar hart begeert, staat op het punt om te trouwen met een charmante arts en is zelf een talentvolle ­chirurg. Maar op haar trouwdag vlucht ze tot haar eigen verrassing weg door het raam van de kerk… waar haar beste vriend haar letterlijk opvangt.Nog te verschijnen

€ 12,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Op zoek naar de ware: Op zoek naar geluk

Genevieve MacKenzie heeft haar leven volledig onder controle. Ze heeft alles wat haar hart begeert, staat op het punt om te trouwen met een charmante arts en is zelf een talentvolle ­chirurg. Maar op haar trouwdag vlucht ze tot haar eigen verrassing weg door het raam van de kerk… waar haar beste vriend haar letterlijk opvangt.


Als Wolfe zijn beste vriendin op haar trouwdag opvangt na een sprong uit het kerkraam, stelt hij geen vragen. Hij maakt dat ze daar samen wegkomen, vastbesloten om op haar te passen en later de waarheid achter haar wanhoopsdaad te achterhalen. Maar als zijn eigen gevoelens meer dan platonisch blijken te zijn, beseft hij dat hij de vriendschap op het spel moet zetten om zijn eigen hart en de vrouw van wie hij houdt te beschermen. Kan de vriendschap tussen Wolfe en Genevieve veranderen in iets diepers – of is het al te laat voor ware liefde?


ISBN
9789022573174
Pagina's
448
Verschenen
Serie
Op zoek naar de ware
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Vertaalde literaire roman, novelle