Boekhandel Douwes Den Haag

Erika Foster

Koud bloed

Ze werd verliefd op een moordenaar. Nu is ze er zelf ook een.

Robert Bryndza

Koud bloed

Erika Foster

Koud bloed

Ze werd verliefd op een moordenaar. Nu is ze er zelf ook een.

Erika Foster: Koud bloed

 

Deel 5 in de Erika Foster-serie ‘Een meeslepend steekspel. Een prima speurder waar ik meer van wil horen.’ Trouw over Het meisje in het ijs Voor de fans van Karin Slaughter en M.J. Arlidge De koffer was zwaar verroest.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 15,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Erika Foster: Koud bloed

Deel 5 in de Erika Foster-serie‘Een meeslepend steekspel. Een prima speurder waar ik meer van wil horen.’ Trouw over Het meisje in het ijs


Voor de fans van Karin Slaughter en M.J. ArlidgeDe koffer was zwaar verroest. Erika Foster hield stug vol en uiteindelijk gaf hij mee. Maar de inhoud van de koffer overtrof haar ergste nachtmerries.
Wanneer een gehavende koffer met het verminkte lichaam van een jonge man aan de oever van de Theems aanspoelt, is zelfs rechercheur Erika Foster geschokt. Ze heeft al heel wat gruwelen voorbij zien komen in haar leven, maar dit heeft ze nooit eerder gezien. Terwijl Erika en haar team de zaak voorbereiden leggen ze de link met een ander slachtoffer, een jonge vrouw die twee weken eerder in een vergelijkbaar type koffer werd gevonden.

Erika realiseert zich dat ze op het spoor is van een seriemoordenaar, die klaar is om opnieuw toe te slaan. Nog voordat ze een volgende stap kan zetten, wordt zij zelf slachtoffer van een brute aanval. Maar Erika is een doorzetter, en niets zal haar tegenhouden. Dan blijkt het leven van twee kinderen van haar collega in gevaar, en wordt de situatie nog nijpender. En in die race tegen de klok doet Erika een nieuwe schokkende ontdekking: er is meer dan één moordenaar.

Over de boeken van Robert Bryndza


‘Intrigerend… de Erika Foster-reeks kan zeker iets toevoegen aan het welgevulde rijk der spannende boeken.’ De Telegraaf


‘Goed nieuws: er is een nieuwe, sterke Britse inspecteur opgestaan: Erika Foster.’ Zin


Het meisje in het ijs is een topthriller die je via onverwachte wendingen meevoert naar een verrassend einde.’ Margriet


ISBN
9789022586716
Pagina's
352
Verschenen
Serie
Erika Foster
NUR
330
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Spannende boeken
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren