Boekhandel Douwes Den Haag

Geluk komt in de zomer

Michelle Visser

Geluk komt in de zomer

Geluk komt in de zomer

Geluk komt in de zomer

 

‘Feelgood met een hoofdletter F.’ Hebban.nl Het derde en laatste deel van de ook los te lezen feelgood-reeks over de Nederlandse Loes die in Frankrijk een nieuw leven begint   Na enkele jaren van hard werken is het Loes gelukt om een fijn bestaan op te bouwen in Pommiers.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 17,99

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Geluk komt in de zomer

‘Feelgood met een hoofdletter F.’ Hebban.nl


Het derde en laatste deel van de ook los te lezen feelgood-reeks over de Nederlandse Loes die in Frankrijk een nieuw leven begint


 


Na enkele jaren van hard werken is het Loes gelukt om een fijn bestaan op te bouwen in Pommiers. Haar chambres d’hôte loopt goed, net als haar brocantehandeltje, en ze is gelukkig met haar nieuwe liefde Sjoerd. Maar als hij aandringt om te gaan samenwonen, voelt Loes zich in het nauw gedreven. Is liefde belangrijker dan haar moeizaam verkregen zelfstandigheid? Ze zoekt afleiding in haar werk, en in een zaak die ze graag wil oplossen: het opsporen van de rechtmatige eigenaar van een oude koffer die ze in haar schuur heeft gevonden. Haar speurtocht voert naar Parijs en Amerika, en brengt de nazaten van Franse dorpelingen en Joodse vluchtelingen bijeen.


Ondertussen wordt Frankrijk geteisterd door terroristische aanslagen; angstgevoelens en een grimmige sfeer bereiken het platteland. Maar de dorpelingen hebben ook hun eigen beslommeringen. De oude abdij van Pommiers blijkt een geheim te herbergen, buurvrouw Renard kampt met medische problemen, en buurman Leclerc wordt voor een grote uitdaging op persoonlijk vlak gesteld. Loes helpt waar ze kan, maar verlangt ondertussen naar Sjoerds liefde en steun in haar leven. Ze weet echter dat ze lastige knopen moet doorhakken om hem te behouden. De oplossing voor de vraag hoe ze haar toekomst moet invullen, komt vanuit onverwachte hoek.


ISBN
9789022590072
Pagina's
336
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Literaire roman, novelle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren