Boekhandel Douwes Den Haag

Branding

De stoere Tjerk staat altijd klaar om de problemen van anderen op te lossen. Maar wie staat er klaar voor hem?

Jackie van Laren

Branding

Branding

De stoere Tjerk staat altijd klaar om de problemen van anderen op te lossen. Maar wie staat er klaar voor hem?

Branding

 

Tjerk Boomsma is een soort vraagbaak en vaderfiguur voor iedereen op het eiland. Voor de liefde heeft hij dan ook absoluut geen tijd, zeker niet als die uit totaal onverwachte hoek komt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 17,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Branding

Een feestje voor haar fans: het afsluitende deel van de Eilandliefde-serie, waarin alle voorgaande verhalen samenkomen!

Tjerk Boomsma, leider van de reddingsbrigade, ex-commando en eigenaar van Pension Westerveld, is degene bij wie iedereen op het eiland aanklopt als er iets aan de hand is. Nu burgemeester De Lange weg is en er nog geen nieuwe burgemeester is aangesteld, geldt dat des te meer. Ook de vriendengroep die samen strandtent Grote Vis runt kan op zijn onvoorwaardelijke steun rekenen: bij alle perikelen rondom Wende en Axel, Cam en Mayke, Vincent en Milena en alle andere oude bekenden uit de Eilandliefde-serie weet Tjerk wel raad.

De stoere, koppige Tjerk is van nature een einzelgänger, maar door alles wat er speelt op het eiland, en door de komst van een nieuwe burgemeester – een stevig type, zowel bestuurlijk als fysiek – kan hij zich niet afzijdig houden. Botsingen zijn onvermijdelijk. En toch: gaandeweg groeit er in hem een voorzichtig vlammetje voor iemand bij wie hij dat absoluut niet had verwacht. Is de liefde dan toch nog voor hem weggelegd?

In de pers

‘Heerlijk voor op het strand of onder de parasol!’ De Telegraaf, VROUW

‘Van Laren ziet kans de emoties van haar personages uitstekend in woorden te vatten. Bovendien zijn de personages prima gekarakteriseerd, niet overdreven geromantiseerd, nergens opgepoetst, maar échte mensen.’ NBD Biblion

‘Een heerlijk verhaal, waarbij je je echt even in het bos waant en waarbij je heerlijk weg kunt dromen.’ Chicklit.nl


ISBN
9789022595343
Pagina's
416
Verschijnt
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Literaire roman, novelle