Boekhandel Douwes Den Haag

Zielsverwant

Zodra Palmer de trotse Malia ziet, wil hij nog maar een ding: haar de zijne maken

Jennifer Probst

Zielsverwant

Zielsverwant

Zodra Palmer de trotse Malia ziet, wil hij nog maar een ding: haar de zijne maken

Zielsverwant

 

De Lotsbestemming-serie is weer een echte Probst: hartverwarmend en heerlijkverslavend. Ideale wegdroomboeken!De eenzame journaliste Malia Evergreen wacht nog steeds op haar soulmate, een huwelijk en een gezin.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Zielsverwant

De Lotsbestemming-serie is weer een echte Probst: hartverwarmend en heerlijkverslavend. Ideale wegdroomboeken!

De eenzame journaliste Malia Evergreen wacht nog steeds op haar soulmate, een huwelijk en een gezin. Ondertussen vertelt ze iedereen die zich met haar liefdesleven bemoeit, dat ze al iemand heeft ontmoet. Nu is het alleen nog zaak hem daadwerkelijk te vinden. Omdat ze een date nodig heeft voor een bruiloft, besluit ze een overeenkomst te sluiten met haar voormalige cliënt, CEO Palmer Matterson – een arrogante, met volle overgave vrijgezelle alfa-miljardair wiens onoprechtheid nog een van zijn minst slechte eigenschappen is. Ze vertrouwt hem voor geen cent, maar hij is de perfecte nep-date.

Palmer verlangt al naar Malia sinds hij haar voor het eerst zag. Een ­uitdagende, sexy carrièrevrouw die weet wat ze wil. Dit is Palmers kans om haar hart te winnen. Nu ze steeds meer tijd met elkaar doorbrengen, ontdekt Malia nieuwe kanten van de man die ze dacht te kennen en ­begint ze zich, tegen alle verwachtingen in, af te vragen of al haar ­achterdocht misschien misplaatst is.

In de pers

‘De vonken spatten ervan af.’ Noordhollands Dagblad

‘Een zomers verhaal vol romantiek.’ NBD Biblion

‘Het verhaal springt van de bladzijden en het liefdesverhaal is perfect getimed. Lezers zullen reikhalzend uitkijken naar het volgende boek.’ Publishers Weekly


ISBN
9789022599969
Pagina's
416
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Vertaalde literaire roman, novelle