Boekhandel Douwes Den Haag

Go Semco!

Van hiërarchie naar zelforganisatie

Gabriëlle Dermout & Luuk Willems & Koen de Boer

Go Semco!

Go Semco!

Van hiërarchie naar zelforganisatie

Go Semco!

 

Laat mensen niet werken voor organisaties, maar organisaties voor mensen! Zelforganisatie van medewerkers en teams mogelijk maken en zo komen tot gelukkigere medewerkers en klanten: steeds meer Nederlandse organisaties zetten de stap.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Go Semco!

Laat mensen niet werken voor organisaties, maar organisaties voor mensen!

Zelforganisatie van medewerkers en teams mogelijk maken en zo komen tot gelukkigere medewerkers en klanten: steeds meer Nederlandse organisaties zetten de stap. Hoe ziet jouw reis naar zelforganisatie eruit? In dit boek ontdek je de stappen, valkuilen, tips en inspiratie om vooruit te komen. De auteurs hebben niet alleen zelf vele meters gemaakt bij organisaties in Nederland, maar werken ook samen met de pionier op het gebied van zelforganisatie: Ricardo Semler en zijn bedrijf Semco. Ricardo Semler schreef diverse bestsellers over het onderwerp. Dit boek is een must voor iedere manager, bestuurder, directeur of adviseur die de kanteling naar zelforganisatie succesvol wil begeleiden.

‘Organiseren rond structuren en processen is slim, organiseren rond mensen is wijs.’ – Ricardo Semler

Koen de Boer is senior consultant, werkzaam bij het Semco Style Institute en begeleider van transformaties bij grote organisaties. Gabriëlle Dermout van Boxless is een doener met een passie voor klantwaarde, anders denken, autonomie en ondernemerschap.Luuk Willems is medeoprichter van het Semco Style Institute, de organisatie die wereldwijd organisaties begeleidt in zelforganisatie op de Semco-manier.


ISBN
9789024421237
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom

Management algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren