Boekhandel Douwes Den Haag

De purpose challenge

Judith Trimpe-Manshanden

De purpose challenge

De purpose challenge

De purpose challenge

 

Op zoek naar meer voldoening, geluk en betekenis op het werk? De Purpose Challenge leert je werken op een manier die goed is voor jezelf én voor je omgeving. Steeds meer mensen zijn op zoek naar meer betekenis in hun werk.


Nog te verschijnen

€ 24,90

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De purpose challenge

Op zoek naar meer voldoening, geluk en betekenis op het werk? De Purpose Challenge leert je werken op een manier die goed is voor jezelf én voor je omgeving.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar meer betekenis in hun werk. Ze willen een baan die ‘ertoe doet’, waarin ze anderen kunnen helpen of waarin ze bij kunnen dragen aan een betere wereld of een schoner milieu. Onderzoek toont echter aan dat 70% van de medewerkers zich niet betrokken voelt bij zijn of haar werk. Het is tijd om daar iets aan te doen!

Tien stappen om gevoel van betekenis in je werk te vergroten en vast te houden

De Purpose Challenge helpt je in tien stappen om gevoel van betekenis in je werk te vergroten en vast te houden. Door middel van praktische tips en oefeningen leer je hoe werken vanuit betekenis niet alleen goed is voor jezelf, maar ook hoe het bijdraagt aan een gezondere organisatie en zelfs aan een gezondere aarde. Door je eigen werkgeluk te vergroten en op zoek te gaan naar nieuwe manieren van samenwerken, verander je je organisatie van binnenuit. De transitie naar een betekenisvolle manier van werken is begonnen en jij kunt daarin de change leader zijn!


ISBN
9789024434916
Pagina's
224
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Management Impact

Management algemeen