Boekhandel Douwes Den Haag

De laatste gasten, Liefde heeft geen hersens, Schoppenvrouw

Mensje van Keulen

De laatste gasten, Liefde heeft geen hersens, Schoppenvrouw

De laatste gasten, Liefde heeft geen hersens, Schoppenvrouw

De laatste gasten, Liefde heeft geen hersens, Schoppenvrouw

 

Telkens wordt Mensje van Keulen om haar veelzijdigheid en stilistische precisie geroemd. Drie meeslepende romans, verbonden door een misdaadelement, verschijnen nu in één band.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 22,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De laatste gasten, Liefde heeft geen hersens, Schoppenvrouw

‘De laatste gasten’, ‘Liefde heeft geen hersens’ en ‘Schoppenvrouw’, de drie recentste romans van Mensje van Keulen, verschijnen in één band ter ere van haar 75e verjaardag en haar 50 jaar schrijverschap.
‘De laatste gasten’ gaat over Florrie die, als haar tante overlijdt, het huis moet verlaten en werk vindt in d’Meihof, een landhuis aan de Amstel. Met haar komst veranderen de onderlinge verhoudingen tussen de gasten. Het is een prachtig, beheerst geschreven drama over wantrouwen en stond op de longlist van de AKO Literatuurprijs.
In ‘Liefde heeft geen hersens’ vermoedt Romy dat haar zoon is betrokken bij de roofoverval op haar bejaarde buurvrouw. Deze schitterende roman over de vele facetten van liefde stond op de shortlist van de AKO Literatuurprijs, de longlist van de Libris Literatuur Prijs en de shortlist van de Opzij Literatuurprijs.
‘Schoppenvrouw’ gaat over Paula die haar eigen kind in de daderbeschrijving van een ‘Opsporing Verzocht’-bericht herkent, en terugdenkt aan een schokkende episode uit haar eigen jeugd. Volgens ‘De Limburger’ is dit een roman van ‘zwartfluwelen perfectie’, hij stond op de longlist van de ECI Literatuurprijs en de longlist van de Fintro Literatuurprijs.


ISBN
9789025465865
Pagina's
448
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Literaire roman, novelle