Boekhandel Douwes Den Haag

Twee weken weg

R.C. Sherriff

Twee weken weg

Twee weken weg

Twee weken weg

 

Een Engelse klassieker uit de jaren dertig. Over de jaarlijks terugkerende reis van het gezin Stevens naar hun vakantiebestemming, een badplaats ten zuidwesten van Londen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Twee weken weg

‘Twee weken weg’ van R.C. Sherriff is een gelukzalige herontdekking uit de jaren dertig, over de jaarlijkse vakantie aan zee van een doorsnee Engels gezin – met haar alledaagse routines, gekoesterde rituelen en warme herkenbaarheid.
Al twintig jaar reist het gezin Stevens begin september vanuit hun Londense voorstad naar dezelfde vakantiebestemming: Bognor Regis, een badplaats ten zuidwesten van Londen.
De dagen versmelten, de gedachte aan het einde van de vakantie wordt resoluut verdrongen. De kinderen knopen kortstondige vriendschappen aan, de oudste dochter beleeft haar eerste zomerliefde. Ondertussen probeert de vader zich op te laden voor de sleur die hem de komende vijftig weken wacht, en doet de moeder braaf alsof ook zij geniet van hun jaarlijkse uitspatting.


ISBN
9789025471040
Pagina's
352
Verschenen
NUR
302
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Vertaalde literaire roman, novelle