Boekhandel Douwes Den Haag

Dominicus landengids

Aruba, Curacao en Bonaire

Guido Derksen & Yde Bouma

Aruba, Curacao en Bonaire

Dominicus landengids

Aruba, Curacao en Bonaire

Dominicus landengids: Aruba, Curacao en Bonaire

 

Aruba, Curaçao en Bonaire verdienen hun faam als heerlijke vakantiebestemming aan de goedlachse bevolking, het fantastische klimaat, de blauwe Caribische Zee, de fraaie stranden en de vele activiteiten die je er kunt ondernemen.


Niet leverbaar

€ 23,99

Niet leverbaar


Beschrijving Dominicus landengids: Aruba, Curacao en Bonaire

Aruba, Curaçao en Bonaire verdienen hun faam als heerlijke vakantiebestemming aan de goedlachse bevolking, het fantastische klimaat, de blauwe Caribische Zee, de fraaie stranden en de vele activiteiten die je er kunt ondernemen. Hoewel ze vaak in één adem worden genoemd, hebben Aruba, Curaçao en Bonaire elk hun eigen sfeer en aantrekkingskracht. Aruba heeft prachtige witte stranden en een bruisend uitgaansleven, Curaçao heeft bijzondere koloniale architectuur en intieme blauwe baaien, Bonaire biedt rust, natuur en prachtige koraalriffen. De drie eilanden heten de bezoekers hartelijk welkom: bon bini!

Guido Derksen studeerde sociale geografie en is werkzaam in de journalistiek. Voor Dominicus schreef hij ook de reisgidsen Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius, Gambia & Senegal, Slovenië, Madeira, Kaapverdië en Ierland en Noord-Ierland.


ISBN
9789025764005
Pagina's
260
Verschenen
Serie
Dominicus landengids
NUR
514
Druk
9
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dominicus