Boekhandel Douwes Den Haag

Dominicus landengids

Oman, Dubai en Abu Dhabi

Greet van Deuren

Oman, Dubai en Abu Dhabi

Dominicus landengids

Oman, Dubai en Abu Dhabi

Dominicus landengids: Oman, Dubai en Abu Dhabi

 

Het sultanaat Oman en de emiraten Abu Dhabi en Dubai staan garant voor een unieke en boeiende reiservaring, boordevol fascinerende contrasten. Oman heeft het authentieke en traditionele verweven met een vleugje luxe.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 22,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Dominicus landengids: Oman, Dubai en Abu Dhabi

Het sultanaat Oman en de emiraten Abu Dhabi en Dubai staan garant voor een unieke en boeiende reiservaring, boordevol fascinerende contrasten. Oman heeft het authentieke en traditionele verweven met een vleugje luxe. De emiraten zijn
bruisende oorden aan de Perzische Golf met schitterende hotelpaleizen en onvoorstelbare shopmogelijkheden.

Sinds eeuwen is de regio een handelscentrum tussen Oost en West. Nu liggen moderne wereldsteden naast eeuwenoude stadjes en verstilde lemen dorpen; kamelen en limousines kruisen elkaar op de weg.

Ook het landschap biedt variƫteit: het noorden is bergachtig met valleien en oases, de zuidelijke vruchtbare uitlopers van het Hajjargebergte worden omringd door eindeloze grindvlakten en zandwoestijnen, terwijl de kusten prachtige stranden en rotsbaaien hebben.

Greet Van Deuren is verbonden aan de Koninklijke Musea voor Kunst en geschiedenis in Brussel. Ze reisde meermalen naar het Midden-Oosten.


ISBN
9789025764142
Pagina's
392
Verschenen
Serie
Dominicus landengids
NUR
517
Druk
6
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dominicus