Boekhandel Douwes Den Haag

Dominicus landengids

Dominicus Argentinië

Argentinië

Marcel Bayer

Dominicus Argentinië

Dominicus landengids

Dominicus Argentinië

Argentinië

Dominicus landengids: Dominicus Argentinië

 

Hoezeer de Argentijnen ook blijven worstelen met hun recente verleden en de economie, het blijven échte latino’s. Bij tijd en wijle melancholisch en emotioneel, en dan toch weer levenslustig en vol passie.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 24,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Dominicus landengids: Dominicus Argentinië

Hoezeer de Argentijnen ook blijven worstelen met hun recente verleden en de economie, het blijven échte latino’s. Bij tijd en wijle melancholisch en emotioneel, en dan toch weer levenslustig en vol passie. Dat alles komt samen in de intensiteit waarmee de tango wordt gedanst. Een wandeling in Buenos Aires roept onmiskenbaar herinneringen op aan grote steden in Spanje, Italië of Frankrijk. De weemoed en het verlangen – vroeger naar het moederland, tegenwoordig naar de vervlogen glorievolle en rijke jaren – is voelbaar in elke cultuuruiting. Naast de tango, het voetbal, de literatuur en de wijn is er nog zoveel meer te beleven. Argentinië heeft een overweldigende en afwisselende natuur: de pampa, de gletsjers, de Andes, het woestijnachtige noorden… Wie naar Argentinië reist en openstaat voor wat dit land en zijn
inwoners te bieden hebben, zal er steeds willen terugkeren.

Marcel Bayer is geograaf en journalist. Voor Dominicus schreef hij ook de reisgidsen Cuba, Jamaica, Het Colombia van Gabriel García Márquez en Brazilië.


ISBN
9789025764388
Pagina's
328
Verschenen
Serie
Dominicus landengids
NUR
515
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dominicus