Boekhandel Douwes Den Haag

Dominicus landengids

Namibië, Botswana en Zimbabwe

Namibië, Botswana en Zimbabwe

Bas Vlugt

Namibië, Botswana en Zimbabwe

Dominicus landengids

Namibië, Botswana en Zimbabwe

Namibië, Botswana en Zimbabwe

Dominicus landengids: Namibië, Botswana en Zimbabwe

 

In Namibië, Botswana en Zimbabwe zijn vrijwel alle denkbare landschappen vertegenwoordigd. Van tropische bossen op de oevers van de Zambezi tot aan het rode woestijnzand van de Namib, van naaldwouden in de Eastern Highland tot aan de steppe van de Kalahari.



Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 23,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Dominicus landengids: Namibië, Botswana en Zimbabwe

In Namibië, Botswana en Zimbabwe zijn vrijwel alle denkbare landschappen vertegenwoordigd. Van tropische bossen op de oevers van de Zambezi tot aan het rode woestijnzand van de Namib, van naaldwouden in de Eastern Highland tot aan de steppe van de Kalahari. Het gebied heeft een boeiende historie; ver voordat de Europeanen interesse in Afrika toonden, werd hier geschiedenis geschreven. In de 13de eeuw bouwden de Shona een stenen stad, Great Zimbabwe, waarvan de indrukwekkende ruïnes het belangrijkste monument ten zuiden van de Sahara vormen.

De grootste trekker is uiteraard de fabelachtige natuur: Victoria Falls, de Okavango Delta, de oude Namibwoestijn en de vele wilde dieren, waardoor de drie landen zeer geschikt zijn voor safari's.

Bas Vlugt is publicist en helpt met zijn bedrijf Africa Business Communities bedrijven die in Afrika geïnteresseerd zijn. Voor Dominicus schreef hij samen met Arjen Westra ook de reisgidsen Kenia, Tanzania en Zanzibar en Safari!


ISBN
9789025765132
Pagina's
304
Verschenen
Serie
Dominicus landengids
NUR
516
Druk
12
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dominicus