Boekhandel Douwes Den Haag

Arabische sprookjes

Rodaan Al Galidi & Geertje Aalders

Arabische sprookjes

Arabische sprookjes

Arabische sprookjes

 

'Arabische sprookjes' is een onmisbaar verhalenboek voor kinderen én volwassenen, met sprookjes verzameld en verteld door Rodaan Al Galidi en versierd met de prachtigste knipkunst van Geertje Aalders.Klassieke Arabische sprookjesRodaan Al Galidi, weergaloze verhalenverteller, verzamelde niet alleen klassieke Arabische sprookjes, maar ook verhalen die via een omweg in het Midden-Oosten zijn beland en daar inmiddels niet meer weg te denken zijn.


In herdruk

€ 20,99

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Arabische sprookjes

'Arabische sprookjes' is een onmisbaar verhalenboek voor kinderen én volwassenen, met sprookjes verzameld en verteld door Rodaan Al Galidi en versierd met de prachtigste knipkunst van Geertje Aalders.

Klassieke Arabische sprookjes
Rodaan Al Galidi, weergaloze verhalenverteller, verzamelde niet alleen klassieke Arabische sprookjes, maar ook verhalen die via een omweg in het Midden-Oosten zijn beland en daar inmiddels niet meer weg te denken zijn. Met zijn humor en filosofische noten spreekt hij zowel kinderen als volwassenen aan.

Knipkunst
knipkunstenares Geertje Aalders, bekend van o.a. Flow Magazine, maakte de bijzondere beelden bij de sprookjes. Met haar schaartje en mesje wekt ze elk detail tot leven.


ISBN
9789025767181
Pagina's
136
Verschijnt
NUR
277
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gottmer

Verhalen en sprookjes
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren