Boekhandel Douwes Den Haag

De sprookjesverteller

- Sprookjes van overal

Khing The

- Sprookjes van overal

De sprookjesverteller

- Sprookjes van overal

De sprookjesverteller: - Sprookjes van overal

 

In het derde deel van De sprookjesverteller vertelt meesterverteller en groot illustrator Thé Tjong-Khing spannende nieuwe sprookjes die van heinde en verre komen. Sprookjes van overal De spannende nieuwe sprookjes in De sprookjesverteller – Sprookjes van overal komen van heinde en verre: uit Scandinavië, Frankrijk, Italië en zelfs Japan.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De sprookjesverteller: - Sprookjes van overal

In het derde deel van De sprookjesverteller vertelt meesterverteller en groot illustrator Thé Tjong-Khing spannende nieuwe sprookjes die van heinde en verre komen.

Sprookjes van overal
De spannende nieuwe sprookjes in De sprookjesverteller – Sprookjes van overal komen van heinde en verre: uit Scandinavië, Frankrijk, Italië en zelfs Japan. Zoals we van bekroond illustrator en meesterverteller Thé Tjong-Khing gewend zijn, is ook dit prachtdeel voorzien van beeldschone illustraties vol omineuze spanning en ironie. De (voor)lezers zullen op het puntje van hun stoel zitten!

Thé Tjong-Khing
Thé Tjong-Khing is een groot illustrator en won naast de Max Velthuijs-prijs 2010 onder meer drie Gouden Penselen, een Zilveren Penseel en de Woutertje Pieterseprijs. Ook is hij een meester in het vertellen van verhalen. In de serie De sprookjesverteller herschrijft hij bekende sprookjes op een zodanige manier dat zelfs kleuters ervan kunnen genieten.


ISBN
9789025770136
Pagina's
136
Verschenen
Serie
De sprookjesverteller
NUR
277
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gottmer

Verhalen en sprookjes
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren