Boekhandel Douwes Den Haag

Dominicus

Elzas, Vogezen en Jura

Angela Heetvelt & Hans Pijnenburg

Elzas, Vogezen en Jura

Dominicus

Elzas, Vogezen en Jura

Dominicus: Elzas, Vogezen en Jura

 

In Elzas, Vogezen en Jura nemen Frankrijkkenners Hans Pijnenburg en Angela Heetvelt je mee naar een streek die alles biedt waarvoor je naar Frankrijk wilt: natuur, cultuur en heerlijk eten en drinken.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Dominicus: Elzas, Vogezen en Jura

In Elzas, Vogezen en Jura nemen Frankrijkkenners Hans Pijnenburg en Angela Heetvelt je mee naar een streek die alles biedt waarvoor je naar Frankrijk wilt: natuur, cultuur en heerlijk eten en drinken. Markante bergen met kloven, watervallen en grotten kenmerken de Jura. De Elzas is juist heel vlak en pronkt met fraaie dorpen vol vakwerkhuizen, een stad als Straatsburg met zijn prachtige kathedraal, en met de wijnbouw. Natuurliefhebbers kunnen prachtig wandelen en fietsen in de Vogezen, terwijl stedenliefhebbers vallen voor de charme van Metz en Nancy. Delen van dit gebied zijn meerdere malen afwisselend Frans en Duits geweest, wat een enorme verscheidenheid
heeft opgeleverd in gebruiken, architectuur en eetgewoontes. Voeg daar de variëteit in landschappen aan toe en je hebt een streek waar veel te ontdekken valt.


ISBN
9789025770174
Pagina's
304
Verschijnt
Serie
Dominicus
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dominicus

Reisgidsen Europa