Boekhandel Douwes Den Haag

Dominicus

Albanië

Albanië

Yvonne van Osch

Albanië

Dominicus

Albanië

Albanië

Dominicus: Albanië

 

Nog niet zo lang geleden was Albanië een onbekend, van de buitenwereld afgesloten stukje Europa. Nu is het een vakantiebestemming in opkomst! Wie kennismaakt met de in veel opzichten harde geschiedenis van dit land zal verbaasd zijn over de openheid en de vriendelijkheid van de mensen.


Nog te verschijnen

€ 21,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Dominicus: Albanië

Nog niet zo lang geleden was Albanië een onbekend, van de buitenwereld afgesloten stukje Europa. Nu is het een vakantiebestemming in opkomst! Wie kennismaakt met de in veel opzichten harde geschiedenis van dit land zal verbaasd zijn over de openheid en de vriendelijkheid van de mensen. Het ongerepte landschap met dichte bossen, alpenweiden en witte bergtoppen is op veel plaatsen van een machtige, onbeschrijflijke schoonheid. Er is ook een rijke variatie aan strandmogelijkheden, van de luxe Rivièra in het zuiden tot de gemoedelijke eenvoud in het noorden. En steden en dorpen, hoe verwaaid soms ook, delen hun historische schatten gul, zonder het mysterie van hun unieke Europees-Aziatische cultuur volledig prijs te geven.

Yvonne van Osch, tekstschrijver en gespecialiseerd in kunst, cultuur, wetenschap en reizen, reisde heel Albanië door en schreef deze toegankelijke en overzichtelijke reisgids.


ISBN
9789025772284
Pagina's
288
Verschenen
Serie
Dominicus
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dominicus

Reisgidsen Europa