Boekhandel Douwes Den Haag

Zweden

Tinto van Tuijl & Nienke Verhoog

Zweden

Zweden

Zweden

 

Ontdek Zweden op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken Stockholm, de scherenkust, Gotland, de natuurgebieden en meer. Dwaal rond in Eksjö, een van de oudste houten stadjes van Zweden, ga op zoek naar berensporen in Sånfjället Nationaal Park in Härjedalen, bekijk Zweeds design in het Röhsska Museum, ontdek de bezienswaardigheden in Göteborg, schaats tussen de eilanden in de Zweedse archipel, en maak een rondrit langs de monumentale herenboerderijen van Hälsingland.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 23,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Zweden

Ontdek Zweden op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken Stockholm, de scherenkust, Gotland, de natuurgebieden en meer. Dwaal rond in Eksjö, een van de oudste houten stadjes van Zweden, ga op zoek naar berensporen in Sånfjället Nationaal Park in Härjedalen, bekijk Zweeds design in het Röhsska Museum, ontdek de bezienswaardigheden in Göteborg, schaats tussen de eilanden in de Zweedse archipel, en maak een rondrit langs de monumentale herenboerderijen van Hälsingland. Beleef de ultieme vakantie in Zweden, een land dat goed bereikbaar is per auto of vliegtuig vanuit Nederland of België. Deze reisgids zit boordevol praktische informatie, historische achtergronden, bevat veel informatie over natuurgebieden, handige overzichtskaarten, sfeervolle foto’s en uitgebreide culturele achtergrondinformatie, is altijd up-to-date en geschreven door Nederlandstalige experts.

Tinto van Tuijl kwam voor het eerst als geoloog naar Zweden en schrijft over reizen. Haar dochter Nienke Verhoog heeft op meerdere plaatsen in Zweden gewerkt en spreekt vloeiend Zweeds.


ISBN
9789025773984
Pagina's
384
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dominicus

Reisgidsen Europa