Boekhandel Douwes Den Haag

Eric Carle's grote dierenboek

Eric Carle

Eric Carle's grote dierenboek

Eric Carle's grote dierenboek

Eric Carle's grote dierenboek

 

‘Eric Carle’s grote dierenboek’ is een prachtig geïllustreerd en groot, dik prentenboek vol dieren. Van walvissen en paarden tot minder bekende dieren als de rode wolf, elk dier komt prachtig tot leven in de stijl die we van Eric Carle zo gewend zijn.


Nog te verschijnen

€ 15,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Eric Carle's grote dierenboek

‘Eric Carle’s grote dierenboek’ is een prachtig geïllustreerd en groot, dik prentenboek vol dieren. Van walvissen en paarden tot minder bekende dieren als de rode wolf, elk dier komt prachtig tot leven in de stijl die we van Eric Carle zo gewend zijn. Bovendien zijn de dieren voorzien van interessante, onverwachte en leuke weetjes. Eric Carle kon niet alleen rupsen geweldig weergeven; dit boek laat zien dat in zijn handen ook bosdieren, savannedieren, zeedieren en boerderijdieren in ware kunstwerkjes veranderden.

Wist je dat een heremietkreeft vaak moet verhuizen? En dat een luiaard wel twintig uur per dag slaapt? ‘Eric Carle’s grote dierenboek’ is een dik prentenboek met prachtige tekeningen en interessante weetjes over alle dieren die je maar kunt verzinnen, van een grote favoriet als de olifant tot de kleine bosmuis.


ISBN
9789025775308
Pagina's
64
Verschijnt
NUR
271
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gottmer

Peuterboeken