Boekhandel Douwes Den Haag

Konijntje, waar ben je?

Ingela P Arrhenius

Konijntje, waar ben je?

Konijntje, waar ben je?

Konijntje, waar ben je?

 

In 'Konijntje, waar ben je?' vinden dreumesen en peuters allerlei schattige babydieren. Een perfect kartonboekje voor iedereen die houdt van puppy's, kuikentjes, muisjes en kleine konijntjes. Op elke dubbele pagina zit een grote, felgekleurde flap van stevig en zacht vilt, perfect voor grijpgrage handjes en nieuwsgierige lezertjes.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 11,99


Beschrijving Konijntje, waar ben je?

In 'Konijntje, waar ben je?' vinden dreumesen en peuters allerlei schattige babydieren. Een perfect kartonboekje voor iedereen die houdt van puppy's, kuikentjes, muisjes en kleine konijntjes. Op elke dubbele pagina zit een grote, felgekleurde flap van stevig en zacht vilt, perfect voor grijpgrage handjes en nieuwsgierige lezertjes. Achterin zit een spiegeltje, waardoor 'Konijntje, waar ben je?' zich perfect leent voor raadspelletjes en aanwijsspelletjes.

Ingela P Arrhenius is de inmiddels welbekende designer en illustrator achter meerdere reeksen voor baby's en dreumesen zoals 'Waar ben je?' en 'Kiekeboe'. Ze maakt van elk schijnbaar eenvoudig boekje een waar feestje van ontdekking en interactiviteit.


ISBN
9789025777142
Pagina's
10
Verschenen
NUR
271
Druk
1
Uitvoering
Board book
Taal
Nederlands
Uitgever
Gottmer

Peuterboeken