Boekhandel Douwes Den Haag

Kanaaleilanden

Karin Evers

Kanaaleilanden

Kanaaleilanden

Kanaaleilanden

 

Ontdek de Kanaaleilanden op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken eilanden vol historie en cultureel erfgoed. De Kanaaleilanden waren jarenlang het strijdtoneel van de Engelsen en de Fransen en werden tijdens de Tweede Wereldoorlog als enig Engels grondgebied bezet door de Duitsers.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Kanaaleilanden

Ontdek de Kanaaleilanden op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken eilanden vol historie en cultureel erfgoed. De Kanaaleilanden waren jarenlang het strijdtoneel van de Engelsen en de Fransen en werden tijdens de Tweede Wereldoorlog als enig Engels grondgebied bezet door de Duitsers. Hierdoor zijn de eilanden rijk aan historisch erfgoed. Zo kun je de imposante forten en bunkers verkennen, maar ook de ongerepte en indrukwekkende natuur die menig kunstenaar heeft geïnspireerd. De grillige rotsformaties, steile klippen en prachtige bloemen en planten maken deze eilanden een lust voor het oog. De Kanaaleilanden zijn een waar paradijs voor cultuurliefhebbers, wandelaars én watersporters. Deze reisgids zit bomvol praktische informatie, handige overzichtskaarten, sfeervolle foto's, historische achtergronden en uitgebreide culturele achtergrondinformatie. Bovendien zijn Dominicus-reisgidsen altijd up-to-date en geschreven door Nederlandstalige experts.

Karin Evers studeerde Nederlands in Leiden en houdt zich voornamelijk bezig met het schrijven en redigeren van reisgidsen.


ISBN
9789025777210
Pagina's
184
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dominicus

Reisgidsen Europa