Boekhandel Douwes Den Haag

De groeten van de krijtjes

Drew Daywalt & Oliver Jeffers

De groeten van de krijtjes

De groeten van de krijtjes

De groeten van de krijtjes

 

Teun krijgt ansichtkaarten van krijtjes die hij verwaarloosde. Ze werden achtergelaten op een vakantie-adres, verdwenen tussen de kussens van de bank of werden opgegeten (en uitgespuugd) door de hond.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 14,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De groeten van de krijtjes

De groeten van de krijtjes is het tweede fantastische krijtjesboek van Oliver Jeffers en Drew Daywalt. Vol grappige ansichtkaarten van een nieuwe lichting verwaarloosde krijtjes.

Teun denkt dat hij rustig verder kan kleuren nu de krijtjes uit zijn kleurdoos tevreden zijn, maar niets is minder waar. Er zijn in de laatste jaren veel andere krijtjes gedupeerd. Zij werden achtergelaten op een vakantie-adres, verdwenen tussen de kussens van de bank of werden opgegeten (en uitgespuugd!) door de hond. Teun krijgt ansichtkaarten van al deze ongelukkige exemplaren. Weet hij ook voor hen een oplossing te bedenken?

Kinderboekenschrijver Koos Meinderts vertaalde zowel De groeten van de krijtjes als De krijtjes staken! van Oliver Jeffers en Drew Daywalt. De krijtjes staken!, het eerste prentenboek over de krijtjes van Teun, werd bekroond met een Zilveren Griffel.


ISBN
9789026139918
Pagina's
40
Verschenen
NUR
273
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Fontein Jeugd

Prentenboeken (< 6 jaar)