Boekhandel Douwes Den Haag

Het lied van de wolken

Sarah Lark

Het lied van de wolken

Het lied van de wolken

Het lied van de wolken

 

In dit tweede, los te lezen, boek van de Kiward Station-serie reis je terug naar Nieuw-Zeeland aan het eind van de 19e eeuw, waar de band tussen Helen en Gwyn en hun families onder druk komt te staan.


Leverbaar

€ 15,00

Geen levertijd beschikbaar


Beschrijving Het lied van de wolken

Nieuw-Zeeland, 1893. Gwyneira en Helen, ooit samen overgekomen uit Londen, zijn al een leven lang beste vriendinnen. Helaas geldt dat niet voor hun kleindochters, Kura en Elaine.

Kura is niet geïnteresseerd in het familiebedrijf dat Gwyn runt en dat zij over moet nemen om de vrede met de Maori-bevolking te bewaren. Zij heeft haar oog laten vallen op een zangcarrière in Engeland – en op de knappe William die Elaine het hof maakt.

Elaine heeft altijd het gevoel gehad onder te doen voor haar bruisende nichtje. Als William hun verloving verbreekt en met Kura trouwt, stort haar wereld in, en in haar wanhoop maakt ze keuzes die hun sporen trekken in beide families.

Zal de jarenlange vriendschap tussen de families dit overleven?

Het lied van de wolken is een meeslepend verhaal over familie en vriendschap, over het begaan van fouten en het maken van keuzes, en over vier vrouwen die hun plek in de wereld zoeken.


ISBN
9789026154539
Pagina's
608
Verschenen
NUR
302
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning

Vertaalde literaire roman, novelle