Boekhandel Douwes Den Haag

Dicht bij jou (special B&S)

Jojo Moyes

Dicht bij jou (special B&S)

Dicht bij jou (special B&S)

Dicht bij jou (special B&S)

 

Projectontwikkelaar Mike vertrekt vanuit Londen om in Silver Bay, Australië, een resort te bouwen. De bewoners van het excentrieke Silver Bay Hotel, waaronder de tempramentvolle Liza, komen in protest


Nog te verschijnen

€ 4,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Dicht bij jou (special B&S)

Dicht bij jou van Jojo Moyes is opnieuw een prachtige roman van de auteur van heerlijke verhalen als Voor jou (Me Before You, verfilmd met o.a. Emilia Clark), Een leven na jou (After You) en Voor mij (Still Me).


Projectontwikkelaar Mike Dormer vertrekt vanuit Londen om in Silver Bay, Australië, een kustresort te bouwen. Maar de bewoners van het excentrieke Silver Bay Hotel weten al snel Mikes gehaaide ideeën te temperen. Door de intrigerende Liza McCullen, haar tienjarige dochtertje Hannah en haar legendarische tante Kathleen, die lang geleden de grootste haai ooit in Silver Bay heeft gevangen, begint Mike te twijfelen aan zijn motieven. Wanneer duidelijk wordt dat het bouwproject een negatieve invloed heeft op de walvissen, is het onvermijdelijk dat de tegengestelde belangen van Liza en Mike botsen, met heftige gevolgen voor iedereen.

Dicht bij jou verscheen in Engeland onder de titel Silver Bay.


ISBN
9789026156243
Pagina's
368
Verschenen
NUR
302
Druk
9
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning

Vertaalde literaire roman, novelle