Boekhandel Douwes Den Haag

De legende van de vuurberg

Sarah Lark

De legende van de vuurberg

De legende van de vuurberg

De legende van de vuurberg

 

In het derde en laatste, los te lezen, boek van De vuurbloemen-serie reis je terug naar Nieuw-Zeeland aan het eind van de 19e eeuw, waar drie jonge mensen durven te dromen van een betere toekomst.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 15,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De legende van de vuurberg

Nieuw-Zeeland, 1880. Aroha groeit op in het weeshuis waar haar moeder Linda de leiding heeft. Maar aan haar gelukkige jeugd komt plotsklaps een eind als ze betrokken raakt bij een groot treinongeluk.Ze wordt naar haar tante gestuurd, die op Rata Station woont, om in alle rust te genezen. Daar leert ze haar familie beter kennen: de dromerige Robin, die in niets voldoet aan de verwachtingen van zijn ouders, en haar temperamentvolle nichtje March, een geboren leider die vastzit in een maatschappij waarin vrouwen op de achtergrond horen te blijven.Langzaam hervindt Aroha weer haar evenwicht – tot een onverwachte gebeurtenis opnieuw alle vaste grond onder haar voeten wegslaat…

'De legende van de vuurberg' is het derde boek in De vuurbloemen-serie. Het verhaal begon in 'De tijd van de vuurbloemen' en 'De zang van de hoornschelp'.


ISBN
9789026161339
Pagina's
656
Verschenen
NUR
302
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning

Vertaalde literaire roman, novelle