Boekhandel Douwes Den Haag

Het geheim van Barça

De evolutie van het totaalvoetbal van Cruijff tot Guardiola

Jonathan Wilson

Het geheim van Barça

Het geheim van Barça

De evolutie van het totaalvoetbal van Cruijff tot Guardiola

Het geheim van Barça

 

Jonathan Wilson beschrijft in Het geheim van Barça, De evolutie van het totaalvoetbal van Cruijff tot Guardiola met grote kennis van zaken het DNA van FC Barcelona en hoe de krachten - geld, grote ego's en politieke intriges - de Catalaanse voetbalfilosofie bedreigen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 22,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Het geheim van Barça

Jonathan Wilson beschrijft in Het geheim van Barça, De evolutie van het totaalvoetbal van Cruijff tot Guardiola met grote kennis van zaken het DNA van FC Barcelona en hoe de krachten - geld, grote ego's en politieke intriges - de Catalaanse voetbalfilosofie bedreigen. Een ultieme masterclass voetbaltactiek - voor spelers, coaches en bankzitters.
Wilson begint zijn zoektocht bij Johan Cruijff, die in Camp Nou het concept 'totaalvoetbal' introduceerde en daarmee de ploeg groot maakte. Nog altijd moeten Cruijffs opvolgers op de een of andere manier positie kiezen ten opzichte van zijn erfenis. Pep Guardiola memoreerde eens dat Cruijff een 'kathedraal' had opgericht bij Barcelona, terwijl Louis van Gaal zich een stuk minder in Cruijffs voetbalfilosofie kon vinden. En dan is er de eeuwige rivaliteit tussen Barcelona en Madrid, met José Mourinho als de ultieme anti-Cruijff.
Jonathan Wilson ontrafelt in Het geheim van Barça het mysterie van Camp Nou. Ideaal cadeau voor in de schoen of onder de kerstboom!


ISBN
9789026339431
Pagina's
336
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ambo|Anthos

Sport en spel
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren