Boekhandel Douwes Den Haag

Ik, zoogdier

Het verhaal van onze zoogdierlijkheid

Liam Drew

Ik, zoogdier

Ik, zoogdier

Het verhaal van onze zoogdierlijkheid

Ik, zoogdier

 

Liam Drew - Ik, zoogdier Ik, zoogdier van Liam Drew is een fascinerende en levendige geschiedenis van de evolutie van onze diersoort en een eerbetoon aan de wetenschappers die ons door de eeuwen heen hebben bestudeerd.


Leverbaar

€ 23,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Ik, zoogdier

Liam Drew - Ik, zoogdier
Ik, zoogdier van Liam Drew is een fascinerende en levendige geschiedenis van de evolutie van onze diersoort en een eerbetoon aan de wetenschappers die ons door de eeuwen heen hebben bestudeerd. Boordevol fun facts over wat de mens en andere (zoog)dieren verbindt.
Nadat kersverse vader Liam Drew bij een potje voetbal hard wordt geraakt in een typisch zoogdierlijk deel van zijn lichaam - zijn uitwendige voortplantingsorganen - besluit hij een duik te nemen in de rijke geschiedenis van de evolutiebiologie.
Met een humoristische en meeslepende stijl toont Drew de verschillende eigenschappen die zoogdieren onderscheiden van andere diersoorten. Hij brengt onder meer de evolutie van melk, warm bloed en hersenen in kaart en onderzoekt de oorsprong van onze verfijnde tanden, nauw luisterende oren en uitgekiende voortplantingsorganen.
Voor de lezers van Frans de Waal en Yuval Noah Harari.


ISBN
9789026344145
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ambo|Anthos

Natuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren