Boekhandel Douwes Den Haag

Mannekino

Sybren Polet

Mannekino

Mannekino

Mannekino

 

Met een voorwoord van Splinter Chabot!Het onmogelijk geniale jongetje Guido wil zijn intelligentie inzetten om zoveel geld te verdienen dat hij zijn vader kan laten studeren. Daarvoor gaat hij zich sullig en middelmatig voordoen, om te voorkomen dat hij als wonderkind en kermisattractie behandeld gaat worden.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Mannekino

Met een voorwoord van Splinter Chabot!
Het onmogelijk geniale jongetje Guido wil zijn intelligentie inzetten om zoveel geld te verdienen dat hij zijn vader kan laten studeren. Daarvoor gaat hij zich sullig en middelmatig voordoen, om te voorkomen dat hij als wonderkind en kermisattractie behandeld gaat worden. Zijn inschatting is dat hij alleen uit het zicht van alles en iedereen dat kapitaal kan verwerven. Maar Guido blijkt de duivel zelf te zijn, want hij schuwt geen enkel middel om zijn doel te bereiken. Geen enkel.

"Polet is een buitengewoon aantrekkelijke schrijver. Zo is Mannekino 'gewoon' een spannend boek; maar ook zoiets als de vermenging van de ons omringende realiteit met sciencefictionachtige thema's. Dat maakt deze roman tot iets heel bijzonders." Arie Storm in Het Parool


ISBN
9789028452817
Pagina's
256
Verschijnt
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wereldbibliotheek

Literaire roman, novelle