Boekhandel Douwes Den Haag

Falk VVV fietskaart 04 Drenthe-West

Falk VVV fietskaart 04 Drenthe-West

Falk VVV fietskaart 04 Drenthe-West

Falk VVV fietskaart 04 Drenthe-West

 

Drenthe, onmiskenbaar bekend om haar hunebedden. Maar ook om de wonderschone natuur waar je deze monumentale historische bouwwerken vindt. Alle hunebedden vind je op de kaart terug.  Nationaal Park Dwingelderveld is het grootste natte heidegebied van Europa.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 11,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Falk VVV fietskaart 04 Drenthe-West

Drenthe, onmiskenbaar bekend om haar hunebedden. Maar ook om de wonderschone natuur waar je deze monumentale historische bouwwerken vindt. Alle hunebedden vind je op de kaart terug. 

Nationaal Park Dwingelderveld is het grootste natte heidegebied van Europa. Zeldzame dieren en planten leven hier ongestoord. Het park is een beschermd natuurgebied en dat is prettig recreanten en bezoekers van het park die hun weg vinden met de fietskaart van West-Drenthe! De fietskaart is voorzien knooppunten, het knooppuntennetwerk, LF-routes, plaats- en straatnamenregister, toeristische VVV-informatie, horecagelegenheden en een overzicht van alle VVV-kantoren in de regio. Ook de straatnamen in het buitengebied zijn aangegeven.


ISBN
9789028701021
Verschenen
NUR
32
Druk
11
Uitvoering
Postcard book or pack
Taal
Nederlands
Uitgever
Falkplan