Boekhandel Douwes Den Haag

Routiq Fietsatlas België

Routiq Fietsatlas België

Routiq Fietsatlas België

Routiq Fietsatlas België

 

Alle fietsknooppunten en het gehele fietsnetwerk gepresenteerd in een handige atlas met spiraalbinding. Mooie cartografische fietskaarten met alle straatnamen in het buitengebied weergegeven inclusief een plaatsnamenregister.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 29,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Routiq Fietsatlas België

Alle fietsknooppunten en het gehele fietsnetwerk gepresenteerd in een handige atlas met spiraalbinding. Mooie cartografische fietskaarten met alle straatnamen in het buitengebied weergegeven inclusief een plaatsnamenregister. Met de fietsatlas België, stel je gemakkelijk je eigen fietsroutes samen met behulp van het fietsnetwerk en de fietsknooppunten. Inclusief de grensregio met Nederland.

De Ardennen, de Belgische kust en alles wat daar tussenin ligt. Dat alles vindt je moeiteloos terug in de gedetailleerde knooppunten fietsatlas van België - Vlaanderen. Het gehele knooppunten netwerk met de knooppunten is duidelijk aangegeven in de atlas. moeiteloos kun je hiermee je eigen perfecte routes samenstellen. Geniet van het mooie Belgische landschap en bezoek plaatsen waar je nog nooit eerder geweest bent!

Stel gemakkelijk je eigen fietsroutes samen met behulp van fietsknooppunten.

Schaal 1:75.000 (1 cm = 750 mtr.)
Routenetwerk
Knooppunten
Inclusief grensregio met Nederland 
gebruiksvriendelijk door spiraal binding
toeristische voorzieningen
plaatsnamenregister


ISBN
9789028703995
Pagina's
318
Verschenen
NUR
32
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Falkplan