Boekhandel Douwes Den Haag

Voordat de waarheid uitkomt

Toshikazu Kawaguchi

Voordat de waarheid uitkomt

Voordat de waarheid uitkomt

Voordat de waarheid uitkomt

 

Een hartverwarmende roman met een vleugje Japanse mystiek over verschillende vormen van liefde en omgaan met verliesIn een steegje in Tokio zit al meer dan honderd jaar een café dat zorgvuldig gezette koffie schenkt.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 20,99

Geen levertijd bekend


Beschrijving Voordat de waarheid uitkomt

Een hartverwarmende roman met een vleugje Japanse mystiek over verschillende vormen van liefde en omgaan met verlies

In een steegje in Tokio zit al meer dan honderd jaar een café dat zorgvuldig gezette koffie schenkt. Dit cafeetje biedt de klanten een unieke ervaring: de kans om door de tijd te reizen. In Voordat de waarheid uitkomt brengen vier nieuwe gasten een bezoekje aan het verleden of de toekomst.

We maken kennis met de man die teruggaat om zijn beste vriend, die tweeëntwintig jaar geleden stierf, te spreken; de zoon die de begrafenis van zijn eigen moeder niet kon bijwonen; de man die een reis maakte om het meisje te zien met wie hij niet kon trouwen; en de oude detective die zijn vrouw dat ene geschenk nooit gaf. Dit inspirerende boek vertelt het verhaal van deze vier mensen die hun verleden onder ogen moeten zien om verder te kunnen met hun leven. Kawaguchi nodigt de lezer opnieuw uit om zich af te vragen: wat zou jij veranderen als je door de tijd zou kunnen reizen?

In de pers

‘Mooi geschreven. Stuk voor stuk verhalen vol emotie.’ Nederlands Dagblad

‘Kawaguchi’s tedere kijk op de schoonheid van voorbijgaande dingen zorgt voor een aangrijpende, meeslepende duik in het verlangen om vast te houden aan het verleden.’ Publishers Weekly

‘Kawaguchi toont zijn meesterschap in het beschrijven van relaties en liefde.’ The Straits Times


ISBN
9789029098182
Pagina's
240
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
J.M. Meulenhoff

Vertaalde literaire roman, novelle