Boekhandel Douwes Den Haag

Before we say goodbye

Voordat we vaarwel zeggen

Toshikazu Kawaguchi

Before we say goodbye

Before we say goodbye

Voordat we vaarwel zeggen

Before we say goodbye

 

In het laatste deel van zijn populaire serie daagt Kawaguchi, auteur van Before the coffee gets cold, de lezer opnieuw uit om na te denken over de eeuwenoude vraag: wat zou jij doen als je door de tijd kon reizen?De vaste gasten van het magische cafeetje Funiculì Funiculà in Tokio zijn goed op de hoogte van de mogelijkheid om door de tijd te reizen als je er een kopje koffie komt drinken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,99


Beschrijving Before we say goodbye

In het laatste deel van zijn populaire serie daagt Kawaguchi, auteur van Before the coffee gets cold, de lezer opnieuw uit om na te denken over de eeuwenoude vraag: wat zou jij doen als je door de tijd kon reizen?

De vaste gasten van het magische cafeetje Funiculì Funiculà in Tokio zijn goed op de hoogte van de mogelijkheid om door de tijd te reizen als je er een kopje koffie komt drinken. Velen hebben inmiddels de kans gehad om oude liefdes nieuw leven in te blazen of oude familievetes op te lossen.

In de traditie van Kawaguchi’s eerdere hartverwarmende romans maken de lezers in Before we say goodbye kennis met nieuwe gasten die terug willen keren naar een cruciaal moment in hun verleden. Er is de man die is vergeten iets belangrijks te zeggen tegen zijn echtgenote, de vrouw die geen afscheid heeft kunnen nemen van haar geliefde hond, de vrouw die geen antwoord gaf op een huwelijksaanzoek en de dochter die vervreemd is geraakt van haar vader.

In de pers

‘Optimistische, vertederende verhalen.’ The New York Times

‘Mooi geschreven. Stuk voor stuk verhalen vol emotie.’ Nederlands Dagblad

‘Kawaguchi’s tedere kijk op de schoonheid van voorbijgaande dingen zorgt voor een aangrijpende, meeslepende duik in het verlangen om vast te houden aan het verleden.’ Publishers Weekly


ISBN
9789029099882
Pagina's
184
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
J.M. Meulenhoff

Vertaalde literaire roman, novelle