Boekhandel Douwes Den Haag

Koffie en sigaretten

Ferdinand von Schirach

Koffie en sigaretten

Koffie en sigaretten

Koffie en sigaretten

 

Het nieuwe boek Koffie en sigaretten van Ferdinand von Schirach verweeft herinneringen, aperçus, notities en observaties tot een verhalend geheel. Hij vertelt over vormende ervaringen en ontmoetingen, vluchtige momenten van geluk, eenzaamheid en melancholie, ontworteling en het verlangen naar huis.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 21,50

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Koffie en sigaretten

Het nieuwe boek Koffie en sigaretten van Ferdinand von Schirach verweeft herinneringen, aperçus, notities en observaties tot een verhalend geheel. Hij vertelt over vormende ervaringen en ontmoetingen, vluchtige momenten van geluk, eenzaamheid en melancholie, ontworteling en het verlangen naar huis. Hij vertelt over vreemde rechtszaken, over menselijke waardigheid, over de verworvenheden van de Verlichting en over wat de mens tot mens maakt. Daarmee is Koffie en sigaretten het meest persoonlijke boek van Ferdinand von Schirach.‘De grote stem van de Duitse literatuur.’ – ZDF Mittagsmagazin‘Een buitengewoon en curieus boek: prachtig geformuleerd, heel precies, eerlijk en geestig.’ – The Independent


ISBN
9789029541268
Pagina's
176
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Arbeiderspers

Vertaalde literaire roman, novelle