Boekhandel Douwes Den Haag

Buiten bereik

Tim van der Veer

Buiten bereik

Buiten bereik

Buiten bereik

 

Een roman over het verzamelen van moed als je kind buiten de sociale norm valt, over hardlopen, over vertrouwen op jezelf en het verlangen naar stilte. Tim krijgt een opdracht van zijn zoon Micha: ‘De Zugspitz Ultratrail van honderd kilometer door de bergen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Buiten bereik

Een roman over het verzamelen van moed als je kind buiten de sociale norm valt, over hardlopen, over vertrouwen op jezelf en het verlangen naar stilte.


Tim krijgt een opdracht van zijn zoon Micha: ‘De Zugspitz Ultratrail van honderd kilometer door de bergen. Ik wil dat je die voor mij hardloopt.’ Na vele pogingen is het zover. Op de dag ervoor, gezeten op een terras in Grainau, beseft Tim de pijn en eenzaamheid die Micha moet voelen, louter doordat hij afwijkt van de sociale norm. Hij begint zijn zoon te vertellen over vertrouwen en verraad, dartpijltjes en vissen, woede en stilte, hardlopen en het lot van hun familie. Boven alles hoopt hij dat, ondanks de omgeving die hun bijzondere eigenschappen vaak als beperkingen ziet, Micha de moed weet op te brengen buitengewoon zichzelf te zijn.


ISBN
9789029547499
Pagina's
224
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Arbeiderspers

Literaire roman, novelle