Boekhandel Douwes Den Haag

Marigold en Rose

Louise Glück

Marigold en Rose

Marigold en Rose

Marigold en Rose

 

Poëtisch prozadebuut van de Nobelprijswinnaar voor de Literatuur 2020 over het grote mysterie van taal en tijd, van wat is, wat is geweest en wat zal komen, en de betoverende wereld van onze kindertijd.Deze wonderlijke kroniek vertelt over het eerste levensjaar van de tweelingzusjes Marigold en Rose.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Marigold en Rose

Poëtisch prozadebuut van de Nobelprijswinnaar voor de Literatuur 2020 over het grote mysterie van taal en tijd, van wat is, wat is geweest en wat zal komen, en de betoverende wereld van onze kindertijd.

Deze wonderlijke kroniek vertelt over het eerste levensjaar van de tweelingzusjes Marigold en Rose. Ze leren trapklimmen, bekijken elkaar als criminelen door de spijlen van hun bedjes, en beginnen te spreken.

Zowel triest als grappig, en doordrongen van een gevoel van stoïcijnse verwondering beschrijft dit proza het ontluiken van twee karakters in een wereld vóór de taal. Een sprookje en tegelijk een sage van meerdere generaties; een stuk voor twee handen dat ook een symfonie is; een gedicht, maar tevens een briljante autobiografie.ISBN
9789029547994
Pagina's
64
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Arbeiderspers

Vertaalde literaire roman, novelle