Boekhandel Douwes Den Haag

SE In het Witte Huis

SE In het Witte Huis

SE In het Witte Huis

SE In het Witte Huis

 

Wordt het Hillary Clinton of toch Donald Trump? De winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen wacht de trofee: minimaal vier jaar in het Witte Huis inWashington, sinds de voltooiing in 1800 het icoon van de Amerikaanse macht.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 8,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving SE In het Witte Huis

Wordt het Hillary Clinton of toch Donald Trump? De winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen wacht de trofee: minimaal vier jaar in het Witte Huis in
Washington, sinds de voltooiing in 1800 het icoon van de Amerikaanse macht. Waar zijn de Situation Room en de Oval Office? Hoe kom je het Witte Huis binnen?
En welke Nederlander werd er het vaakst officieel uitgenodigd? Als gids bij de Amerikaanse presidentsstrijd heeft de redactie van Elsevier een 100 pagina's tellende en rijk geïllustreerde Speciale Editie over het Witte Huis samengesteld.

MET ONDER MEER:
De geschiedenis van het Witte Huis, portretten van alle 44 presidenten, fraaie fotoreportages, interviews, veel kaarten, graphics en tekeningen. Bovendien is er uitgebreide aandacht voor de historische banden tussen Nederland en de Amerikaanse presidenten.


ISBN
9789035253278
Verschenen
NUR
697
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elsevier

Politieke geschiedenis en geschiedenis van de internationale betrekkingen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren