Boekhandel Douwes Den Haag

Niets ontgaat ons

Janke Reitsma

Niets ontgaat ons

Niets ontgaat ons

Niets ontgaat ons

 

Koen leidt met zijn ouders een geïsoleerd bestaan aan de waddenkust. Samen vormen ze een front tegen de buitenwereld. Als zijn moeder zwanger raakt en met haar medicijnen stopt, keren haar psychische klachten terug.Tijdelijk niet leverbaar

€ 30,50

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Niets ontgaat ons

Koen leidt met zijn ouders een geïsoleerd bestaan aan de waddenkust. Samen vormen ze een front tegen de buitenwereld. Als zijn moeder zwanger raakt en met haar medicijnen stopt, keren haar psychische klachten terug. Aukje wordt geboren met een ernstige chromosoomafwijking. Ze zal niet lang leven. Terwijl zijn ouders zich steeds meer terugtrekken, zorgt Koen voor zijn zusje. Hij besluit Aukje naar het wad te brengen: de plek die hij als het paradijs op aarde beschouwt en waarvan hij vindt dat ze die één keer moet zien.

Janke Reitsma (1988) is gedragswetenschapper. Ze studeerde literaire fictie aan de schrijversvakschool in Groningen, publiceerde twee korte verhalen in het literair tijdschrift Liter en won diverse schrijfwedstrijden. Niets ontgaat ons is haar debuutroman.


ISBN
9789036439985
Pagina's
396
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek

Literaire roman, novelle