Boekhandel Douwes Den Haag

Als we weer kunnen ademen

Suzanne Peters

Als we weer kunnen ademen

Als we weer kunnen ademen

Als we weer kunnen ademen

 

Nu Olivia ver van haar familie woont, kan ze eindelijk haar eigen gang gaan. Maar dan slaat het coronavirus toe. In quarantaine merkt ze dat ze niet alles in haar eentje kan, ook al wil ze het nog zo graag.Niet leverbaar

€ 27,00

Niet leverbaar


Beschrijving Als we weer kunnen ademen

Nu Olivia ver van haar familie woont, kan ze eindelijk haar eigen gang gaan. Maar dan slaat het coronavirus toe. In quarantaine merkt ze dat ze niet alles in haar eentje kan, ook al wil ze het nog zo graag. Via social media gaat ze ten einde raad in op het voorstel van een man die boodschappen voor anderen wil doen. Er lijkt iets op te bloeien... maar hoe kom je dichter tot elkaar als je verplicht afstand moet houden? En wie kun je ten tijde van crisis echt vertrouwen? Een liefdesverhaal, omdat elke crisis ook een keerzijde kent. Want liefde overwint alles... of toch niet?

Suzanne Peters is geboren op 30 april 1985 in Roermond. In haar jeugd woonde zij een lange tijd in Nijmegen. Nu is zij tekstschrijver, woonachtig in Zutphen. Van haar hand verschenen tientallen boeken waarvan een aantal in grote letters zijn verschenen. Zij heeft tevens honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites.


ISBN
9789036440288
Pagina's
100
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek

Romantiek