Boekhandel Douwes Den Haag

Gemma Latour

Dani van Doorn

Gemma Latour

Gemma Latour

Gemma Latour

 

1908, Eindhoven. Gemma is mooi en intelligent, maar haar scherpe tong houdt elke man op een afstand. Haar keurige vrijgezellenleven in een klein provinciestadje vindt ze geeuwvervelend tot ze samen met privédetective Ben Hoytsma achter de gestolen broche van haar zus aangaat.Niet leverbaar

€ 29,00

Niet leverbaar


Beschrijving Gemma Latour

1908, Eindhoven. Gemma is mooi en intelligent, maar haar scherpe tong houdt elke man op een afstand. Haar keurige vrijgezellenleven in een klein provinciestadje vindt ze geeuwvervelend tot ze samen met privédetective Ben Hoytsma achter de gestolen broche van haar zus aangaat. Eindelijk actie, uitdaging én romantiek! Om vaker met Ben te mogen samenwerken, moet ze bewijzen dat ze onmisbaar is bij zijn speurwerk. Gretig gooit Gemma zich op de eerste opdracht. Onderwijl wordt ze heen en weer geslingerd tussen haar heftige gevoelens voor Ben en haar twijfels aan een gezamenlijke toekomst. Het weerhoudt haar en Ben er niet van om voortdurend te flirten en spitsvondige dialogen te voeren. Een romantisch en geestig verhaal met de nodige spanning.

Dani van Doorn woont in Eindhoven. Ze schrijft feelgood romans en kinderboeken. In haar verhalen wisselt ze graag problematiek af met humor en positieve gebeurtenissen.


ISBN
9789036440370
Pagina's
328
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek

Romantiek