Boekhandel Douwes Den Haag

Het recept van dromen

Farina Eden

Het recept van dromen

Het recept van dromen

Het recept van dromen

 

Het jaar is 1865. Al op jonge leeftijd maakt Hanna in de zeepziederij van haar vader kennis met de kneepjes van het vak. Ze heeft talent, maar haar frisse ideeën worden door haar vader weggelachen.Niet leverbaar

€ 57,00

Niet leverbaar


Beschrijving Het recept van dromen

Het jaar is 1865. Al op jonge leeftijd maakt Hanna in de zeepziederij van haar vader kennis met de kneepjes van het vak. Ze heeft talent, maar haar frisse ideeën worden door haar vader weggelachen. Als vrouw maakt ze geen enkele kans om het ver te schoppen in het bedrijf. Dat houdt haar echter niet tegen, en in het geheim ontwikkelt ze nieuwe recepten voor heerlijk geurende zeep. Wat ze ook geheimhoudt, is haar liefde voor Louis, de zoon van de dokter. Als hun relatie door allerlei intriges in gevaar komt en Hanna’s broer ernstig ziek wordt, komt haar hele bestaan op losse schroeven te staan. Maar ze besluit te vechten – voor haar liefde én voor haar droom ooit een eigen zeepmakerij te hebben. Het recept van dromen is het eerste deel in de heerlijke nieuwe serie De vrouwen van de zeepmakerij.

FARINA EDEN werd in 1977 geboren in Berlijn. Ze studeerde Duits en Engels en droomde er als kind al van om boeken te schrijven. Naast haar werk als docent op een middelbare school schrijft ze romans, historische romans, jeugdboeken en korte verhalen.


ISBN
9789036440523
Pagina's
600
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek

Vertaalde literaire roman, novelle