Boekhandel Douwes Den Haag

De afspraak

Katharina Volckmer

De afspraak

De afspraak

De afspraak

 

Een jonge vrouw ligt met haar benen gespreid in een behandelkamer. Terwijl dokter Seligman haar onderzoekt stort ze haar hart uit – over haar leven en verlangens, haar worsteling met identiteit en seksualiteit.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 18,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De afspraak

Een jonge vrouw ligt met haar benen gespreid in een behandelkamer. Terwijl dokter Seligman haar onderzoekt stort ze haar hart uit – over haar leven en verlangens, haar worsteling met identiteit en seksualiteit. Ze groeit op in Duitsland en verhuist naar Londen, vastbesloten te breken met haar verleden. Maar de dood van haar grootvader doet haar beseffen dat ze haar eigen schaamte niet kan ontlopen – of die nu gaat over haar lichaam, haar familie, haar verleden of haar nationaliteit.Van Hitler tot orale seks, van autoritaire moeders tot het verlangen met anatomische veranderingen de geschiedenis te repareren – de auteur neemt ons mee op een wilde zoektocht naar identiteit en bevrijding.


‘Volckmers variant op Portnoy’s Complaint is een openbaring’ – Publisher’s Weekly (starred review)‘Verrassend, inventief, verontrustend, prachtig. Ik heb alle venijn en bitterheid opgeslurpt – het voelde als een stoot frisse lucht.’ – Chris Kraus, auteur van I Love Dick‘De Afspraak is een verrukkelijk debuut – geestig, grimmig en helemaal raak.’ – Adam Thirlwell, auteur van Luguber en lief‘Duister, hilarisch, ontroerend en hoogst origineel.’ – Megan Hunter, auteur van The HarpyDe afspraak slaat in als een bom – een radicale, hilarische rollercoaster, rauw en wild. Het perfecte tegengif tegen verveling en bullshit.’ – Elisa Albert, auteur van After Birth


ISBN
9789038808451
Pagina's
144
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Vertaalde literaire roman, novelle