Boekhandel Douwes Den Haag

Het eeuwig jongenshart

Dagboeken van Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

Het eeuwig jongenshart

Het eeuwig jongenshart

Dagboeken van Bram Vermeulen

Het eeuwig jongenshart

 

Bram Vermeulen was zanger, componist, theatermaker, schilder, schrijver en televisiemaker. ‘Rode wijn’, ‘De steen’, ‘Een doodgewone jongen’, het zijn enkele titels die hem een plek hebben bezorgd in de eregalerij van het Nederlandstalige lied.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 25,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het eeuwig jongenshart

Bram Vermeulen was zanger, componist, theatermaker, schilder, schrijver en televisiemaker. ‘Rode wijn’, ‘De steen’, ‘Een doodgewone jongen’, het zijn enkele titels die hem een plek hebben bezorgd in de eregalerij van het Nederlandstalige lied. In oktober zou hij 75 jaar zijn geworden. Dat is de aanleiding voor de verschijning van Het eeuwig jongenshart, een keuze uit de dagboeken die hij van 1984 tot zijn plotselinge dood in 2004 heeft bijgehouden.

Bram Vermeulen was niet alleen een hypersensitieve denker maar ook een hyperactieve doener. Wie zijn dagboeken leest zit eerste rang in zijn hoofd. Is getuige van het ontstaan van zijn bekendste liederen. Gaat mee op tournee door Nederland en Vlaanderen. Leeft mee met wat Bram inspireert of irriteert. Kijkt met hem terug op zijn Haagse jeugd, zijn vroege successen als topvolleyballer en als helft van het spraakmakende cabaretduo Neerlands Hoop.

Het eeuwig jongenshart, met een voorwoord van Ernst Jansz, is samengesteld door Just Enschedé, ooit manager van Neerlands Hoop.


ISBN
9789038811024
Pagina's
480
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Literaire non-fictie