Boekhandel Douwes Den Haag

Voorzitter!

De kunst van voorzitten zonder hamer

Alexander Rinnooy Kan & Gerdi Verbeet

Voorzitter!

Voorzitter!

De kunst van voorzitten zonder hamer

Voorzitter!

 

Er is bijna geen land ter wereld waarin de bewoners zo veel vergaderen als in Nederland. Op het werk, in de sportclub, op school en in de politiek: elke volwassen Nederlander vergadert toch minstens eens per jaar.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Voorzitter!

Er is bijna geen land ter wereld waarin de bewoners zo veel vergaderen als in Nederland. Op het werk, in de sportclub, op school en in de politiek: elke volwassen Nederlander vergadert toch minstens eens per jaar. In 2014 schreven Alexander Rinnooy Kan en Gerdi Verbeet – ieder met decennia ervaring als voorzitter – een handige gids over hoe je zo’n vergadering in goede banen leidt: Voorzitter! De kunst van het voorzitten zonder hamer.
Nu digitaal (en hybride) vergaderen steeds gangbaarder is geworden is het de hoogste tijd voor een update. Want hoe bereid je een online vergadering het beste voor? Kun je als deelnemer met goed fatsoen andere dingen doen (mailen, chatten, appen) tijdens de vergadering, en wat betekent dat voor de voorzitter? Hoe zorg je er als voorzitter voor dat de deelnemers de techniek onder de knie hebben? En welke vergaderingen kun je beter niet digitaal doen? In dit boek vertellen Gerdi en Alexander hoe je een vergadering zó effectief en efficiënt leidt dat de deelnemers blij en tevreden naar huis gaan. Of hun laptop dichtslaan.


ISBN
9789038811536
Pagina's
192
Verschenen
NUR
320
Druk
10
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar

Literaire non-fictie