Boekhandel Douwes Den Haag

Culture smart!

Culture Smart ! Netherlands

S. Buckland

Culture Smart ! Netherlands

Culture smart!

Culture Smart ! Netherlands

Culture smart!: Culture Smart ! Netherlands

 

De Engelstalige Cultuur Bewust Netherlands gids geeft een overzicht van de belangrijkste culturele informatie van Nederland, bedoeld voor toeristen, studenten, zakenmensen en emigranten. Afwijkend van de gebruikelijke reisgidsen wordt in deze reeks compacte boeken de lezer bijgespijkerd over Nederlandse omgangsvormen, normen en waarden, hoe zich te gedragen en wat verwacht mag worden op zakelijk en sociaal gebied.


Leverbaar

€ 10,23

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen


Beschrijving Culture smart!: Culture Smart ! Netherlands

De Engelstalige Cultuur Bewust Netherlands gids geeft een overzicht van de belangrijkste culturele informatie van Nederland, bedoeld voor toeristen, studenten, zakenmensen en emigranten.

Afwijkend van de gebruikelijke reisgidsen wordt in deze reeks compacte boeken de lezer bijgespijkerd over Nederlandse omgangsvormen, normen en waarden, hoe zich te gedragen en wat verwacht mag worden op zakelijk en sociaal gebied.

Het zijn beknopte, zakformaatgidsen met interessante wetenswaardigheden over het dagelijks leven. Een must voor iedereen die naar Nederland gaat voor vakantie, studie of werk.


ISBN
9789038917283
Pagina's
168
Verschenen
Serie
Culture smart!
NUR
511
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elmar