Boekhandel Douwes Den Haag

De weg naar Compostela

de tocht, beschouwingen, inzichten

William Strobbe

De weg naar Compostela

De weg naar Compostela

de tocht, beschouwingen, inzichten

De weg naar Compostela

 

Vanuit Cahors begint de weg meteen met een steile klim omhoog. De lucht betrekt, de wind steekt op en het begint te regenen. De rugzak voelt zwaar.Nog 1350 kilometer voor de boeg...Zo begint de camino voor William Strobbe en anders dan hij zich had voorgesteld.Nog te verschijnen

€ 18,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De weg naar Compostela

Vanuit Cahors begint de weg meteen met een steile klim omhoog. De lucht betrekt, de wind steekt op en het begint te regenen. De rugzak voelt zwaar.
Nog 1350 kilometer voor de boeg...

Zo begint de camino voor William Strobbe en anders dan hij zich had voorgesteld. Er blijft niet anders over dan bidden voor een sterke rug.

Contemplatie is wat de pelgrim beweegt langs dit zelfverkozen pad. Beslommeringen van elke dag verdwijnen naar de achtergrond. De tocht, de dagafstand, het onderkomen, het weer, het klimmen en dalen, de ontmoetingen onderweg dringen naar de voorgrond, maar treden op gepaste wijze terug zodra het ritme gevonden is en levensbeschouwingen zich geleidelijk manifesteren, gewogen worden en soms tot geheel nieuwe inzichten leiden.

De achterblijvers sturen berichten die vooral ten doel hebben bijzondere levensvragen te delen en boodschappen van wijsheid over te brengen.

Een boek dat tot veel nadenken stemt en de lezer terugvoert naar zijn diepste innerlijk, maar uiteindelijk ook naar Compostela. Een boek dat ook vermakelijk is en over doorzettingsvermogen gaat. Kleurrijk geïllustreerd ook, want dat er bijzondere ontmoetingen plaatsvinden staat buiten kijf.


ISBN
9789038925073
Pagina's
149
Verschenen
NUR
502
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elmar

Wandelgidsen