Boekhandel Douwes Den Haag

Campergids Spanje – Middellandse Zeekust, Catalonië & Andalusië

Jan Marot

Campergids Spanje – Middellandse Zeekust, Catalonië & Andalusië

Campergids Spanje – Middellandse Zeekust, Catalonië & Andalusië

Campergids Spanje – Middellandse Zeekust, Catalonië & Andalusië

 

De campergids Spanje biedt zes prachtige routes die je de Middellandse Zeekust, Catalonië en Andalusië laten ontdekken. Het eerste hoofdstuk bevat een best of campings, ontdek de regio, informatie over eten & drinken en suggesties voor trends en leuke sporten.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Campergids Spanje – Middellandse Zeekust, Catalonië & Andalusië

De campergids Spanje biedt zes prachtige routes die je de Middellandse Zeekust, Catalonië en Andalusië laten ontdekken.

Het eerste hoofdstuk bevat een best of campings, ontdek de regio, informatie over eten & drinken en suggesties voor trends en leuke sporten. In het volgende hoofdstuk vindt u de reissuggesties. De beste plekken om te winkelen, dineren en uit te gaan, evenals fotostops en campings zijn inbegrepen. Of het nu een afgelegen plek is met veel rust, of juist actie en drukte, of met kinderen en honden – de campergids heeft voor elke reiziger de juiste camping.

De routes kunnen uiteraard naar eigen wens worden aangepast en gecombineerd. De stops zijn naar wens samen te stellen, waardoor je zowel lange trips als kortere weekendtrips kunt plannen.

Dankzij de overzichtelijke plattegronden heeft de lezer altijd de beste etappes, de mooiste tussenstops en de beste kampeerplekken voorhanden. GPS-tracks zijn ook inbegrepen en helpen bij het navigeren.

Na de routes volgt het hoofdstuk plannen –pakken – vertrekken. Het hoofdstuk Goed om te weten biedt informatie van A tot Z, informatie over festivals & evenementen en checklists van PaulCamper. Deze garanderen dat alles wat je echt nodig hebt aanwezig is. En als de kinderen aan het zeuren zijn, zijn er speltips voor onderweg. Het hoofdstuk wordt afgesloten met een camper woordenboek. Er is ruimte voor notities en de populaire faux pas-vermijder niet doen! aan het einde van de gids.

Door de compactheid zijn de campergidsen overzichtelijk en makkelijk mee te nemen. Het vakantiegevoel is vanaf pagina één voelbaar en ook het motto ‘reismaatje in plaats van reisgids’ herken je dankzij de stijlvolle lay-out en het ontspannen taalgebruik op elke bladzijde van deze campergids.


ISBN
9789038928913
Pagina's
216
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Elmar B.V.

Reisgidsen Europa